SAVJETOVANJE: Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog  komunalnog otpada na području Vinodolske općine

Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN broj 85/15) Vinodolska općina započinje postupak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog  komunalnog otpada na području Vinodolske općine.

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 29. siječnja 2018. godine dostave svoje prijedloge i mišljenja na Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog  komunalnog otpada na području Vinodolskoe općine, putem Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja sa zainteresiranom javnošću, a na e-mail adresu koordinatora za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, na internetskim stranicama Vinodolske općine objaviti će se izvješće o provedenom savjetovanju s zainteresiranom javnošću, koje sadržava zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi. Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću dostavlja se Općinskom vijeću Vinodolske općine.

Nacrt prijedloga općeg akta:

Obrasci: